Mézes hordó beszerzési lehetőség

2023.03.29 11:31

Tájékoztatjuk a méhésztársakat, hogy lehetőség nyílik arra, hogy a jelenleg forgalomban lévő (azonos paraméterekkel rendelkező!) 120 literes műanyag hordóktól kedvezőbb áron szerezzenek be a méhésztársak hordókat.

A hordók paraméterei:

- 120 liter űrtartalom

- élelmiszer megfelelőségi nyilatkozat és gyártói műbizonylat

- szürke, bilincses

- „OMME mézeshordó” és „6 kg” nyomatok (besütések) a hordón

- önsúly (TARA tömeg): 6 kg

Bruttó ár: 13 500 forint

Rendelés folyamata:

- az igényelt hordószám leadása vagy az OMME tagszervezetének elnökénél vagy a megyei méhészeti szaktanácsadónál.

.- rendeléshez szükséges adatok megadása: számlázási név, cím, adószám, telefonszám és e-mail cím.

Amint összejön egy kamion rendelés az adott megyéből, térségből, az OMME Magyarország Kft. email-en fogja elküldeni a számlát a megrendelőnek, a méhészeknek. Az átutalásos számlát lehetőleg minél előbb, 24 órán belül ki kell egyenlíteni. A Kft. akkor rendeli meg a kamionnyi mézeshordót, ha az összes számla kiegyenlítésre került. Ezért kérünk minden méhésztársat, hogy akit érdekel az egyszeri mézeshordó vásárlási akció, „tegye oda magát”, hogy minél gyorsabban, még a méztermelési szezon előtt le tudjuk bonyolítani az akciót.

Említettük, hogy a vásárlás lehetősége egyszeri. Ez alatt azt értjük, hogy nem folyamatos, mint akár az OMME mézesüveg. Több okból, egyik legfontosabb oka, hogy a Kft. nem tudja tárolni a hordókat. De az árat (mind a hordóé, mind a szállításé, folyamatosan változik) is csak korlátozott ideig tartja fent a hordógyár és a speditőr. Amennyiben sikeres ez az első, ilyen jellegű kezdeményezésünk, úgy ismét szervezhetünk a későbbiekben további közös beszerzést, de nyilván, nagyobb időközökkel tudjuk csak megtenni.

A rendelés határideje (szűkös): április 3. A Kft.-hez április 3-ig kell beérkeznie az igényeknek a megyéktől, a szaktanácsadóktól.

Vissza

Elérhetőség

Lászlóffy Aranka
6900, Makó, Úri utca 3.

06706007874

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode