Decemberi évzáró vacsora

2022.11.22 18:52

Tisztelt Méhésztársak!

 

 

A legutóbbi méhészgyűlésen a tagság döntött a decemberi programról. Ennek értelmében 2022. december 17-én, szombaton, 17 órától szervezzük évzáró méhész gyűlésünket, mely most rendhagyó módon az Igási úti Koccintóban (Batik Árpád) lesz megtartva, vacsorával egybekötve. A menü töltött káposzta lesz. A tagság döntött arról is, hogy az egyesület tagjai 500 Ft-os önrésszel járuljanak hozzá a rendezvény lebonyolításához, a fennmaradó különbözetet a helyi tagdíjból finanszírozzuk.

Ennek értelmében, tehát aki:

-       egyesületünk tagja és részt kíván venni a rendezvényen, és ott helyben elfogyasztja a vacsorát csak 500 Ft-ot kell fizetnie

-       egyesületünk tagja, de nem kíván vagy nem tud részt venni a rendezvényen, de el szeretné vinni az adagját, teljes árat kell fizetnie, azaz 2000 Ft-ot

-       aki nem tagja az egyesületünknek (családtag, barát, stb) de részt szeretne venni a rendezvényen vagy el szeretné vinni az adagját, teljes árat kell fizetnie, azaz 2000 Ft-ot.

 

Kérem, hogy részvételi szándékát mindenki mielőbb jelezze emailben (fullank99@gmail.com) vagy messengeren részemre. Ha telefonon szeretné jelezni szándékát, kérem, keresse Lászlóffy Zsolt OMME szaktanácsadót.

A jelentkezési határidő december 5-e, este 18 óra.

 

Lászlóffy Aranka, elnök

                                                                              OMME Marosmenti Méhész Egyesület

Vissza

Elérhetőség

Lászlóffy Aranka
6900, Makó, Úri utca 3.

06706007874

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode